Informatie

Let your hair down

Meaning: old-fashioned informal to allow yourself to behave much more freely than usual and enjoy yourself:

Hola! leuk dat je er bent!

Ik ben deze blog gestart tijdens een lastige periode in mijn leven. Ik wilde mijn weg naar geluk documenteren en delen om anderen te helpen.

Nu schrijf ik op deze blog over van alles en nog wat. Onder anderen over boeken, mijn doelen en fotografie.

Leuk dat je mijn blog bekijkt! Ik zou het leuk vinden als je een comment achterlaat of me volgt op Instagram. Laat het me ook vooral weten als je iets ziet dat niet klopt. Je kunt contact met mij opnemen via deze pagina.

Over mij

Ik ben Noëlle, 25 en uit Amsterdam. Geboren op de laatste dag van het jaar en probeer van elke dag een feestje te maken (wil niet altijd lukken, maar dat terzijde).

Ik begon voor het eerst een blog in 2007 en ben eigenlijk nooit meer opgehouden. Over de jaren heen heb ik over van alles en nog wat geschreven: persoonlijke blogs, mode, boeken, anime, en make-up (lang leven de beautyblog era).

Ondertussen ben ik er wel achter dat mijn brein niet houdt van afkadering. Ik hou van creëren, en dus blog ik tegenwoordig over van alles en nog wat.

Naast mijn blog werk ik 4 dagen per week op een leuk kantoor en kun je me inhuren voor het creëren van social media content en teksten. Meer informatie daarover, vind je hier.