Dagboek: april 2020

Dagboek: april 2020

Jongens, er gebeurt zo weinig. Mijn leven bestaat uit Animal Crossing, werken, eten en slapen. Met een klein vleugje sociaal contact.

In het begin van de quarantaine keek ik ernaar als een verplichte vakantie. Ik moet zeggen dat ik me een stuk rustiger voel dan wanneer ik elke dag mijn best doe om een gezellig, sociaal wezen te zijn. Iets met introvert, hoogsensitief en te vaak weggezet als pessimist. Maar het duurt me nu een beetje lang. Ik kijk uit naar uitjes met vriendinnen, in het park lunchen, winkelen en meer. Hopelijk gaat het snel een stukje beter met de wereld.

Familiefoto?

Vrolijke lakjes voor Pasen. Ik had niet gedacht dat ik nog lichte kleurtjes zou hebben nadat ik bijna al mijn nagellak weg heb gedaan, maar deze combi had ik nog staan. Dit zijn allemaal Sally Hansen lakjes.

Schattige pootjes <3

Ik ben niet de enige met trek geloof ik. Maar geen zorgen, er is geen enkele kip nugget gesneuveld tijdens deze actie.

Ligt vast heel lekker zo’n pedaal in je knar. Waarom koop ik uberhaupt nog kattenspullen :’)

Af en toe produceer ik nog iets leuks terwijl ik Netflix kijk. Dit was heel simpel om te maken op de iPad, maar ik vind het er toch leuk uit zien.

En nog een ‘traditionele’ tekening. Het idee was leuk, maar ik vind het niet geweldig gelukt.

Hertjes! Ik ging met vrienden wandelen in Bussum. Je moet af en toe toch naar buiten.

Ze heeft eens wat anders aan dan een legging. Grappig hoe ik vroeger in pyjama naar de supermarkt ging, maar het nu gebruik als excuus om mijn beste outfits aan te trekken.

Betrapt! Ik deed een photoshoot met Kari en mijn vriend stuurde deze foto naar me, haha.

Een andere creatieve uitspatting. Van mijn poppetje in Animal Crossing. De tekst klopt alleen niet helemaal zie ik nu :’)

Zo zie ik eruit als ik drie weken niet buiten ben geweest en we gaan wandelen. Ik vind het zo jammer dat ik de bloesem niet heb meegekregen dit jaar. Normaal is dat mijn favoriete tijd om foto’s te maken. Oh well, we hebben nu andere dingen aan ons hoofd.

Na lang geen kleding gekocht te hebben, bestelde ik weer iets op Zalando. Ik vind mode heel erg leuk, maar heel veel kleding past me niet. Schouderlijnen zitten niet goed, jurkjes passen boven wel maar onder niet, en laten we niet beginnen over broeken. Met deze bestelling was het ook weer raak en zaten 11 van de 12 bestelde items niet mooi. Dit jurkje was de uitzondering en ik voelde me even heel fancy!

En nog een lakje. Minx van Mavala met daarover een holografische glitter top coat van Essence. Ik vond deze actiefoto wel wat hebben.


Hoe was jouw maand?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *