Dagboek: december 2019

Dagboek: december 2019

Mijn laatste dagboek was van juli, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Laten we gewoon doen alsof er niks gebeurd is :’) Dit is wat er deze maand is gebeurd:

Bij tekenles gebruikte ik deze geweldige gum! Wie weet waar je dit kan kopen in Nederland? De lerares had deze van een Japanse leerling gekregen.

Ik ben gestopt met mijn baan en dus was ik deze maand aanwezig bij mijn laatste werkevent. Het was nogal een emotioneel gebeuren, vooral in mijn eigen hoofd.

Mooi uitzicht onderweg in de buurt van mijn nieuwe werk. Hier had ik net gehoord dat ik was aangenomen.

Witchy vibes voor Kerstmis. De iPhone 11 camera is TOP.

Even langs bij vrienden die nieuwe katten hadden. Mijn vriend en ik waren ook al een tijdje op zoek naar katten. Aangezien ik allergisch ben, ging dat lastig. Bij deze katten had ik nergens last van en ze waren zo lief dat ik en mijn vriend ook maar besloten bij dezelfde fokker twee kittens te kopen.

Slingers voor mijn verjaardag! En nog even een mooie foto voor de kerstboom weggaat.

Mijn verjaardagscadeautje van mijn vriend <3 Deze ring van Swarovski vind ik zo mooi.

En dat was alweer december. Natuurlijk is er veel meer gebeurd dan alleen deze foto’s. Ik heb mijn verjaardag gevierd, katten genomen, drie verschillende kerstfeesten en afscheid op mijn werk gehad. Ik moet de gewoonte nog wat aanleren om vaker foto’s en video’s te maken.

Tot snel weer!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *