Dagboek: februari 2020

Dagboek: februari 2020

Ook al was februari maar 29 dagen, wat was deze maand lang zeg.

Ergens in januari kregen mijn vriend en ik het wilde idee dat we weer een piano wilden kopen. Een digitale, want met de beperkte ruimte en vele buren kan ik in een appartementencomplex niet anders. Dus gingen we met vrienden kijken bij een muziekwinkel welke versie van de piano het beste voor ons was.

En tada! Daar staat ‘ ie dan. De laatste keer dat ik serieus piano speelde, was de iPad nog niet uitgevonden en moest alles uit lesboeken. Tijd voor een upgrade dus.

En na het bekijken van de piano’s een hapje eten en bordspelletjes.

Wanneer je niet uit de WC mag drinken, throw a tantrum…

Maar ze zijn ook wel lief 🙂

Ik ging Chinees eten bij Sea Palace met een vriendin, dus hier is een random foto van Nemo :p

Ontbijten bij Mr. Stacks! Dit was echt fantastisch, maar zoals je kunt zien hoefde ik de rest van de dag niets meer te eten.

Donuts voor valentijnsdag! Elk jaar wil ik iets leuks plannen voor valentijnsdag, en elk jaar gaat het mis. Dus haalde ik bij Dunkin’ Donuts deze hartjes om in ieder geval met iets thuis te komen.

Spring cleaning! Ik heb nog een hoop make-up uit the olden days toen ik een beautyblog had. Ik heb dus heel wat weggedaan, want dat is ondertussen alweer 10 (!!) jaar geleden. Een lipstick is maar 24 maanden houdbaar, niet heel fris meer dus.

Ik liet voor het eerst in jaren weer eens mijn haar knippen. Het is niet zo goed te zien maar het is een stuk korter en met laagjes voorin.

Een nieuw project begonnen bij tekenles. Dit is waarschijnlijk de laatste tekening die ik ga maken want ik trek het niet om na werk nóg twee uur geconcentreerd te werken. Wel erg jammer, maar ik kan het later altijd weer opstarten.

Ik zag dit museum altijd vanaf de snelweg en besloot eens langs te gaan. Best leuk, maar het voelde wel alsof ik zo’n 15 jaar te oud was.

Ik ben ook sinds lange tijd weer in de sportschool te vinden! In het begin van mijn 20’er jaren had ik het niet echt nodig (buiten dat het op zich wel gezond is om te bewegen) maar ik merk nu heel sterk dat ik niet fit ben en het zit me dwars in het dagelijks leven. Ze zeggen dat je begint met aftakelen na je 25ste, ik begin het te geloven :’)

We zijn wat aanpassingen aan het huis aan het maken. De muren zijn tegenwoordig donkergroen (Classic Car van Flexa, supermooi!) en mijn vriend is een nieuw TV-meubel aan het bouwen. Het is nog niet helemaal af, maar daarna deel ik natuurlijk het eindresultaat.

Lekker dutten bovenop de vieze sokken…

Wat doe je en waarom gaat het niet over mij?

Slapende katten laten echt de smerigste scheten…

Hoe was jouw maand?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *