Dagboek: januari 2020

Dagboek: januari 2020

Normaal wil ik deze intro altijd openen met ‘ zo, deze maand vloog voorbij’. Deze maand was dat echter niet het geval. Het leek wel of januari een compleet jaar was. Ik was twee weken vrij en begon daarna met een nieuwe baan. Bizar dat tijd zo snel of zo langzaam kan gaan aan de hand van wat je doet.

31 December was ik jarig en koos ik bij de juwelier deze twee cadeautjes uit. Ze hadden de ring met de steen echter niet meer op voorraad, dus dit is een paar dagen later toen mijn bestelling binnenkwam.
Begin januari haalden we Koko en Kari op in Assen. Wat een reis. Maar ze zaten er de hele rit wel lief bij.
De lucht nadat ik mijn contact heb getekend voor een nieuwe baan.
De lucht op mijn eerste werkdag. Suspicious…
Onderweg naar tekenles liep ik door mijn oude buurt. Ik mis dit stukje van Amsterdam wel echt.
Ik zag deze laarsjes in de aanbieding bij Timberlands. Ik besloot het niet te doen maar kon ze later nergens meer online vinden. SPIJT.
Zondag gezellig naar de manege voor een les.
Mini photoshoot van de katten. Vind alleen beide foto’s niet zo mooi uiteindelijk. Het fotograferen van bewegende wezen is toch een stukje moeilijker dan wat ik normaal schiet.
O jee.
Ben geen fan van regen, maar dit was wel even mooi.
Sinds kort hebben we Blue Cup waarmee je gemalen bonen kunt gebruiken in je Nespresso apparaat. Het is even uitzoeken hoe het werkt, maar werkt best prima. En het is ietsje beter voor het milieu.
Binnenkort hebben we waarschijnlijk de onderste piano in huis. Joepie! Ik heb wekelijks pianoles gehad van 7 tot 12 jaar oud. Ben blij dat ik het na al die jaren weer kan gaan oppakken.
Codenames spelen met vrienden. We spelen de laatste steeds vaker bordspellen. Laat het me weten als je nog een aanrader hebt!
Gezellig doen met de etterbakjes. Ze zijn een hoop werk en knagen alles kapot maar ik ben verkocht <3

Hoe was jouw maand? Zijn er speciale dingen gebeurd?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *