Dagboek: Juli 2019

Dagboek: Juli 2019

In juli woonde ik de hele maand bij mijn vriend. Super gezellig en een goede oefening voor het permanente samenwonen wat ergens dit jaar gaat plaatsvinden 😉

Onderweg naar schilderles. Ik merk dat ik me heel anders kleed wanneer ik een creatieve activiteit ga doen. Deze outfit zou ik bijvoorbeeld nooit dragen naar werk of als ik iets ga doen met vrienden.

Iets minder leuk: het schilderij dat ik wilde maken bleek iets te lastig. Een realistisch wolkenlandschap is zo ontzettend moeilijk, bij het uitkiezen van voorbeelden dacht ik dit makkelijk te kunnen (Pinterest staat er vol mee, dus het moet te doen zijn, toch?) maar ik kwam er al snel achter dat ik mezelf in de nesten gewerkt had.

Hier ziet het wolkenlandschap er nog oké uit, even later had ik wat extra lagen toegevoegd en leek het nergens meer op. Jammer maar helaas, volgende keer beter.

Nieuwe schoenen! Vond het nog best spannend om schoenen met een print te kopen, iets wat ik normaal nooit draag. Ik vond ze echter zo gaaf dat ik ze moest hebben en eigenlijk valt het hartstikke mee, ze passen eigenlijk bij alles. Dit zijn de Vans Classic instappers met een platform.

Mijn vader kwam deze puzzel tegen tijdens het opruimen. Deze heb ik ooit eens gekocht toen ik een jaar of 10 was. Mijn vriend en ik zijn er vol enthousiasme aan begonnen, maar het bleek een stuk lastiger te zijn dan ik mij herinner…

Op een zonnige zaterdag ging ik met mijn nichtjes winkelen in Utrecht. Hoog Catharijne is een tijd geleden verbouwd en dat hadden we nog niet gezien. Elke keer als ik er ben, verbaas ik me weer over hoe mooi de binnenstad is. Soms vergeet ik dat er meer bestaat dan Amsterdam.

Tijdens het winkelen vond ik deze prachtige blouse bij H&M. Als ik er normaal in had kunnen bewegen, had ik hem gekocht. Nu ik naar deze foto kijk heb ik er toch wel spijt van, zometeen maar even iets vergelijkbaars zoeken op internet 🙂

Ik ben helemaal geen fan van hitte, maar in de buurt van water is het prima te doen. Mijn vriend nam de boot en ging het water op, terwijl ik lekker op het strand bij de haven kon liggen. Bijna een privéstrand, ik heb me in tijdens niet zo chic gevoeld, haha!

Verder in juli:

  • Spiderman: Far From Home in de bioscoop gezien, echt een aanrader! (ik was en ben nog steeds zwaar hyped)
  • Gezellig uit eten met vriendinnen, na afloop GTA5 op de Playstation spelen en helemaal stuk gaan omdat het spel zo belachelijk is (still love it tho)
  • Een heleboel Minecraft (Minecraft, GTA, volgens mij zit ik vast in 2013)

Wat was jouw hoogtepunt van de maand?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *