Dagboek: juli en augustus 2020

Dagboek: juli en augustus 2020

Uh, hoi, het is al september. Maar ik wilde deze foto’s toch even delen. Ik heb namelijk bepaald niet stil gezeten afgelopen maanden. Maar met de warmte kreeg ik mezelf echt niet aan het werk. In ieder geval, hier is een dubbel dagboek :p

Juli 2020

Als De katten niet bovenop mijn bureau liggen is alles wat los zit onveilig. De nieuwste obsessie is de theedoek. Maar ze kijkt er in ieder geval wel lief bij.
Oh, en het hoekje tussen de deur en de prullenbak. Dat is ook heel leuk.
In juli heb ik vooral veel op de boot gezeten. Deze lieve zwaan zwom de hele tijd rond het bootje, op zoek naar een stukje brood. Wat ik niet gegeven heb want brood is heel slecht voor vogels.
Bij Loods5 kocht ik dit schattige vaasje. Ik ben al een tijdje op zoek naar wat decoratie om mijn bureau wat leuker te maken. Nu ik al 6 maanden thuis werk is het maar eens tijd om wat persoonlijkheid aan mijn werkplek toe te voegen. Ik heb er nu een nep-bloem van Ikea in zitten.
Genieten van de natuur rond ons huis.

Augustus 2020

Augustus begon met het bekijken van een huis met een prachtig uitzicht. Helaas was het huis niet geschikt voor ons, maar soms denk ik nog even terug aan dit uitzicht.
Een hapje eten bij Bird Brewery in het Diemerbos. Zo’n mooie plek.
Door het warme weer mochten de katten in de slaapkamer overnachten. Normaal heb ik dat liever niet. Maar het is geen blijvende gewoonte geworden want ik werd elke nacht 4 keer wakker gemaakt door een knorrende Koko.
De Switch is de leukste console dit ik ooit heb gekocht. Ik ben nog steeds zo verliefd op de speciale kleurtjes omdat het een Animal Crossing editie is. Ik kocht tijdens mijn vakantie ook een nieuw spel: Layton’s Mystery Journey. Op de DS was ik fan van de Professor Layton games, ik vind de verhaallijn van dit deel niet zo leuk, misschien toch maar eens mijn DS er weer bij pakken.
We bekeken nog een huis, dit keer in Harderwijk, en ik was op slag verliefd. Ik zag mezelf hier al schilderen en schrijven bij kaarslicht.
De tuin was ook heel mooi. Helaas bleek dit een recreatiehuis te zijn waardoor we het niet konden kopen. Zo jammer.
Nadat we het huis hierboven hadden gezien, aten we een toetje om te vieren dat we een bod gingen uitbrengen. Dat is uiteindelijk dus niet gebeurd, maar het toetje was wel lekker. Ik vond Harderwijk wel een geweldig stadje, nu waren er veel dingen dicht door corona, maar ik ga zeker nog een keer terug.
Meer hangen op de boot. Kon ik eindelijk het badpak aan dat ik vorig jaar kocht.
We gingen dit jaar niet op vakantie, dus heb ik geprobeerd om meer van Nederland te zien. De hitte gooide roet in het eten, maar ik heb in mijn vakantie wel het Amsterdamse bos gezien.
Ik kocht nog een game… Project DIVA MegaMix. Oprecht de vreemdste game die ik ooit heb gekocht, maar wel heel leuk. Ik was in Januari bij een concert van Miku Hatsune, maar daar heb ik nooit wat over gedeeld. Ik heb al heel wat nummers herkend, dus dat is grappig.
Ik probeer wat meer met mijn haar te doen. Ik heb extreem stijl haar, zo stijl dat ik al meerdere malen ben gevraagd welke stijltang ik gebruik. Zelf vind ik het wel makkelijk, maar ook een beetje saai. Krullen blijven niet zitten en de meeste haaraccessoires staan vreemd. Dit is een van de strikken die wel mooi stond (en bleef zitten). Van de Primark.
Spooky weer. Mijn oma had een huisje gehuurd in Limburg om haar verjaardag te vieren, dus gingen ik en mijn vriend er heen voor het weekend. Zondag was ik zo vroeg wakker en ben ik een stukje gaan lopen. De wereld ziet er heel anders uit vroeg in de ochtend.
Gezellig op pad met mijn familie. Dit was bij het uitkijkpunt van het drielandenpunt. Door corona was het een tijd geleden dat ik mijn familie heb gezien, dus het was erg gezellig.
En, nog een spel… oeps. Ik ben er nog niet uit of ik deze kan aanraden, maar het is wel ontzettend schattig.
Soms is de lucht zo mooi.
Vond deze leuke jurk bij H&M. Hij viel wel veel groter dan ik dacht, dus ik heb een maat kleiner meegenomen, maar die heb ik niet op de foto gezet 😉

Nou dat was het weer, ik ben weer bij :p

Liefs,
Noelle

Share:

2 Comments

  1. 22 September 2020 / 04:50

    80 проц. удачи – это появиться в нужном месте в необходимое время. Как отлично, собственно что я с родителями наткнулись на Вашу статью!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *