Dagboek: Juni 2019

Dagboek: Juni 2019

In mijn hoofd is het nog februari, maar de kalender geeft toch echt aan dat het juli is. De eerste helft van het jaar is voorbij gevlogen en om eerlijk te zijn herinner ik me weinig. Niet omdat er niks gebeurt is, meer omdat ik gewoon een slecht geheugen heb.

Daarom lijkt het me ook leuk om aan het eind van elke maand samen te vatten wat er is gebeurd. Zo kan ik later terugkijken wat ik ook alweer heb gedaan en tegelijk delen wat ik zoal doe in een maand.

De foto’s staan in een best wel willekeurige volgorde. In juni heb ik een aantal boeken gelezen, waar deze graphic novel een van was. De film heb ik nooit gezien (en om eerlijk te zijn ook geen behoefte aan, ik vond het verhaal best heftig) maar het boek kan ik aanraden.

Ook kocht ik een nieuw spelletje ‘Do not feed the monkeys’. Ik kan niet heel goed uitleggen hoe het werkt, maar ik vond deze beschrijving online: ‘This game is a point and click game for adults where you must monitor random cameras called “cages”. Most cages have monkeys (people) and sometimes cameras or trigger missions. And remember, do not feed the monkeys!’

Het werd in juni eindelijk een beetje warm, dat betekende dat ik mijn tattoos eindelijk kon laten zien.

Mijn vader had een huisje gehuurd in een vakantiepark in Duitsland, dus bezocht ik hem. Zo gek eigenlijk dat na 3 uur rijden de natuur zo anders is. Zodra je de grens over bent zijn er gelijk overal heuvels, bergen en bossen.

Ik vond een hagedis en ik deed leuk in een bos…

En weer thuis aangekomen ging ik verder met dit schilderij. Ik volg sinds een half jaar schilderlessen. Dit hierboven moet een wolkenlandschap worden, maar het is nog lang niet af so don’t judge me.

Verder in juni:

  • Een hoop verjaardagen van leuke mensen
  • Een week ziek thuis gezeten, omdat ik alle signalen van rust nemen weer zo nodig moest negeren
  • Overall een vrij donkere periode, maar ik voel ook dat ik gegroeid ben
  • Hoop kopjes ijskoffie gedronken (misschien net iets te veel)

Op naar juli! (ook al zitten we er al middenin want mijn timing is niet altijd 100%)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *