Dagboek: maart 2020

Dagboek: maart 2020

Wat een vreemde maand is het geweest. Het begon vrij normaal en aan het einde werkte ik thuis en waren de supermarkten leeg.

Gelukkig is dat niet het enige wat er deze maand gebeurd is. Kijk hieronder mee naar mijn foto’s.

Lekker zitten waar je niet mag zitten (bovenop de vieze was)

Lekker spelen met dingen waar je niet mee mag spelen (zoals de gitaarsnaren)

Lekker spullen claimen die niet van jou zijn

Dit was de laatste keer dat ik naar de sportschool ging voordat hij dicht ging. Nooit gedacht dat ik het zou missen 🙁

On a happier note: dit filiaal was veel rustiger en een stuk dichterbij. Als hij weer open gaat, denk ik dat dit mijn vaste plek wordt 🙂

Of ik even afbakbroodjes kan halen. Het was me een koude kermis.

Vroeger fotografeerde ik heel veel. Mezelf maar ook producten voor mijn blog (toen nog een beautyblog). Op mijn vrije dag was ik alleen thuis en heb ik de dag besteed aan photoshoots.

En ik heb mijn skincare producten op de foto gezet. Ik gebruik nu een acht maanden een skincare routine, na jaren alleen creme van Nivea te hebben gebruikt. Ik ben erg blij met de resultaten, dus wil ik er binnenkort een blogpost over schrijven.

Koko en Kari mochten voor het eerst rondlopen op de gallerij .

‘Doei human, was gezellig!’

Ik heb ze na een uurtje toch weer binnen weten te krijgen. Koko keek er wel een beetje zielig bij.

Nu we niet meer zo veel naar buiten mogen, ben ik een stuk vaker creatief bezig. Mijn schilderlessen staat on hold, dus begon ik thuis maar even aan een landschapje. De schaduwen van de bergen kloppen niet helemaal, maar dat is oke. Goede oefening voor volgende keer.

Tijdens het wandelen kwam ik dit uitzicht tegen. Wat een mooie lucht.

Mijn Switch is binnen! Eind februari heb ik deze gereserveerd en nu was hij er eindelijk! Dit is de Switch met Animal Crossing thema. Je kunt dus ook wel raden wat ik de rest van de maand gedaan heb.

‘Mag ik ook?’

Mwah! Het schoonmaken was een stuk lastiger. Toch maar wat beter opletten met longlasting lipstick :’)

Gezellig wandelen op het strand. Het was er veel drukker dan veracht, maar de regels waren toen nog niet zo streng. Ik heb zelfs nog Chocomel gedronken bij een strandtent. Ik kwam er daar achter dat alle horeca die avond dicht moest, dus het was oprecht het laatst mogelijke moment.

Dat was het voor deze maand. April kan nog weleens interessant gaan worden. Ben benieuwd hoe mijn volgende dagboek eruit zal zien.

Wat heb jij gedaan afgelopen maand?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *