Dagboek: Mei 2020

Dagboek: Mei 2020

We hebben de lente een beetje overgeslagen dit jaar, dus ik kan het nog niet helemaal beseffen, maar het is bijna zomer! En het leven komt weer een beetje op gang. Ik was deze maand zelfs een paar keer buiten voor iets anders dan de supermarkt.

Toch ben ik nog wel voorzichtig. Ik heb tot nu toe maar een aantal mensen ‘in het echt’ gezien. Mijn ouders, schoonouders en een vriendin die net haar baby gekregen heeft. Dat is alles. Ik vraag me af wanneer het weer echt normaal voelt, of dat ooit nog terugkomt. De tijd waarin ik gerust 6 sociale afspraken per week had en nergens over na hoefde te denken. We zien het vanzelf wel.

We bestellen sinds een paar weken Hello Fresh. Het is super makkelijk en heel lekker! De verpakking valt ook elke week in de smaak. Hierboven een bewijs daarvan :p

We gingen mountainbiken in de Veluwe. Na zo’n 5 seconden kwam ik tot de conclusie dat het niet mijn ding is. Dus hebben we de rest van de middag een gewone fietstocht gedaan, alleen dan op een hele heftige elektrische fiets, haha.

Ik word steeds meer verliefd op de Veluwe. Sinds we vorig jaar op vakantie zijn geweest naar de Veluwe, wil ik er elke maand heen. Het is zo mooi daar. Ik kijk af en toe zelfs stiekem op Funda voor een huis in de buurt.

Hiep Hiep Hoera! Mijn vriend was jarig. Een beetje een andere verjaardag dan normaal, dus had ik extra uitgepakt met slingers en een taart.

Als cadeau gaf ik hem een aantal computer onderdelen, waarvan hij een nieuwe computer in elkaar kon zetten. Ik mocht de oude in elkaar zetten :’)

Ik werd getipt over het Zwanenmeer dat je gratis kon terugkijken op de website van de Stopera. Ik begon vol enthousiasme maar vond het toch moeilijk om mijn hoofd erbij te houden. Misschien toch maar eens een ‘live’ ticket boeken zodra het weer kan.

Zou dat nou echt lekker liggen?

Ik ging weer eens naar mijn vader. Toch vreemd hoe ik deze tuin 20 jaar tot mijn beschikking had maar er niks van wilde weten. Nu woon ik in een appartement en mis ik de tuin zo enorm.

Dit pakje haalde ik vorig jaar in Japan en heb ik nu eindelijk gemaakt. Het maken kostte 10 minuten, erachter komen wat ik moest doen (want alles in het Japans) een half uur.

Ik ging op bezoek bij een vriendinnetje die net een kindje heeft gekregen. Het lag in de buurt van nationaal Ppark De Biesbosch, dus gingen we erheen. Uiteindelijk zijn we per ongeluk niet in het nationaal park geweest maar op een stukje bos in de buurt. Ook dat was mooi :p

Op een warme avond maakte ik dit schetsje. Inspiratie heb ik van Pinterest gehaald en dit is gemaakt in Procreate op de iPad.

Op bezoek bij mijn schoonouders, waar de waterlelies bloeide. Het voelt gek om weer wat op de agenda te hebben. Geen idee hoe ik een paar maanden geleden zo’n volle agenda bijhield.

Dat was het alweer. Stay safe and healthy! Groetjes, Kari en Koko 🙂

Share:

2 Comments

 1. 9 June 2020 / 12:06

  Oeps, ik ben zelf vergeten om het zwanenmeer te kijken 🙈 Veluwe is echt een hele mooie plek, wil er zelf ook heel graag weer heen!

  • Noelle
   Author
   13 June 2020 / 13:20

   hahaha, nou om eerlijk te zijn heb ik dus ook maar de helft gezien. Hopelijk hebben ze wat leuks bij de Stopera zodra corona voorbij is 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *