Dagboek: september 2020

Dagboek: september 2020

Tegen de tijd dat ik dit schrijf is oktober alweer bijna voorbij. Corona heeft mijn dagstructuur erg door de war gegooid en zelfs na zoveel maanden heb ik moeite om alle bezigheden in te plannen. Niet erg verder, maar daarom schiet deze blog er wel eens bij in. Ik heb het gevoel dat ik deze alinea elke maand typ, dus ik ga maar gewoon door met de foto’s van september 😉

Een van de hobby’s die ik weer goed opgepakt heb is fotografie. Vooral productfotografie en portretten. Voor die laatste durf ik alleen nog mezelf op de foto te zetten, maar er gaat een punt komen waarop ik een nieuw slachtoffer moet regelen. Anyone? :p

Wanneer je probeert om beide katten en jezelf mooi op de foto te krijgen. Er kijkt altijd iemand de andere kant op.

Mijn vriend ging voor de laatste keer dit seizoen op pad met de boot. Ik zat in een cafe verderop koffie te drinken en bitterballen te eten. Ik heb wat leuke plannen op papier kunnen zetten, dus het was nog een productieve middag 👏🏻

Mijn broertje werd 3 en we hebben hem een trein setje van Duplo gegeven. Volgens mij valt het wel in de smaak.

Met oog op het nieuwe huis gingen we op zoek naar wat nieuwe meubels. Vroeger had ik voor zoiets nooit meer moeite gedaan dan een spijkerbroek en trui, maar nu ik nog maar een paar keer per maand het huis verlaat pak ik elke kans aan om er leuk uit te zien, haha. Deze bank vonden we erg mooi, lekker om op neer te ploffen.

Een uurtje struinen in Alkmaar. Ik was er nog nooit geweest maar omdat we die kant op gaan verhuizen was nu een mooie kans. Wat een leuke stad, heel anders dan ik had verwacht.

In Alkmaar kochten we een escape puzzel van Ravensburger. Dat houdt in dat de puzzel niet helemaal klopt bij het plaatje en dat je tijdens het maken wat raadsels tegenkomt. Ik vond de raadsels niet zo interessant maar de afbeelding was wel erg mooi.

Mijn favoriete nagellak was in de aanbieding bij Bol.com 😇

Ik ging met een vriendinnetje naar de toko en kwam thuis met black sugar bubble tea ijsjes. Heel appetijtelijk ziet het er niet uit maar het smaakte wel goed. Ik heb nog geen goede toko kunnen vinden in de buurt van Alkmaar, Heerugowaard en Hoorn. Iemand een gouden tip?

Ik mocht deze stokoude Applewatch van mijn vriend lenen. Ik zit er aan te denken om iets van een smartwatch te kopen, om mijn beweging wat meer bij te houden. Ondertussen heb ik hem weer afgedaan, want zoals je op de foto kunt zien, gaat het niet zo goed met de beweging, haha. Ik ben niet die meid die na corona met een six pack op werk verschijnt, that’s for sure.

Een van de nieuwe coronahobby’s. Het was heel leuk, maar ik zal je het eindresultaat besparen. Het leek makkelijker dan het was 😅

Even een boek halen bij de bieb. Zo ongeveer het enige waar ik niet mee ben gestopt sinds corona. Het is daar altijd rustig gelukkig.

Voor het eerst in maanden gingen we weer uit eten. Ik koos voor Tokyo Ramen Takeichi in Amstelveen. Vind het daar altijd fijn.

En als je toch thuis zit, kun je net zo goed wat oude spelletjes opnieuw spelen. Dit is Saints Row 3, een bizar spel en een van de weinig schietspellen waarbij ik verder kom dan de intro. Misschien omdat ik op easy speel…

Dressed up and nowhere to go 🤷🏻‍♀️

Ik weet dat veel mensen het veel te vroeg vinden voor pepernoten, maar ik ben alvast begonnen. Ik kan er altijd extra van genieten om alvast iets feestelijks te eten. Denk dat ik nu ook wel mijn eerste oliebol had gegeten als ik op het station kwam 😅

Dit was september. Ik dacht dat ik alleen maar thuis had gezeten, maar nu ik deze foto’s zie, heb ik eigenlijk best wat gedaan. In oktober is dat wel anders helaas want we gaan weer de lockdown in 😩

Liefs,
Noelle

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *