Day Zero Project Update #1

Day Zero Project Update #1

Na een mislukte poging 5 jaar geleden, heb ik toch weer gekozen om een day zero project op te starten. Ik merk dat het ervoor zorgt dat ik meer doe ‘in het echte leven’ en minder in mijn hoofd blijf hangen. En daar kan ik altijd meer van gebruiken 🙂

Af en toe zal ik hier een update plaatsen over hoe het gaat en welke doelen ik behaald heb.

Katten adopteren
Zoals je in deze post kon lezen, hebben we in de eerste dagen van 2020 katten geadopteerd. Koko en Kari zijn ondertussen al een stuk groter en maken steeds meer deel uit van het gezin.

Ondanks dat ik af en toe echt twijfels had of het een goede beslissing is geweest (als je bijvoorbeeld boven de pot hangt omdat je de geur van kattenpoep niet meer kunt verdragen) ben ik ontzettend blij met mijn twee harige peutertjes.

Besluiten wanneer ik gelukkig ben met de resultaten
Ik vind het niet nodig om hier een complete post aan te wijden, dus beantwoord ik het hier.

Ik ben tevreden wanneer ik 75% van de lijst heb gedaan, waarbij ik elk doel mag omruilen voor een andere activiteit. Het gaat me namelijk niet om het lijstje, maar om het feit dat ik mezelf aanzet om meer te doen.

Een nieuwe baan zoeken
Misschien wel het grootste doel uit de lijst en een van de eerste die volbracht is: het vinden van een nieuwe baan. In november 2019 heb ik mijn ontslag ingediend en eind januari 2020 kon ik op een nieuwe plek beginnen. Nieuwe functie, nieuwe branche, schone lei.

Bekijk de volledige lijst van doelen hier

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *