Day Zero Project Update #3

Day Zero Project Update #3

Financieel overzicht maken

Hier ga ik niet veel van delen, deels omdat het privé is en deels omdat het gewoon mega saai is. Mijn overzicht is niet heel uitgebreid, maar was wel echt nodig. Sinds ik ben gaan samenwonen zijn mijn vaste lasten verdubbeld, maar ik had mijn andere uitgaven hier niet op aangepast. En ik me maar afvragen waarom ik opeens zo krap zit, haha.

Blog Make-over

Ta-da! Mocht het je nog niet opgevallen zijn, sinds een paar weken ziet Let Your Hair Down er anders uit. Ik zocht al een tijdje een thema waar ik meer in kon aanpassen. Bij mijn vorige thema kon ik eigenlijk alleen de header aanpassen, en ik ben veel te wispelturig om jaren dezelfde layout te hebben.

Start blog opnieuw op

Met de blog make-over kreeg ik ook weer een golf aan inspiratie. Na voor anderhalve week elke dag een post te hebben gepubliceerd. was het toch weer even stil. De consistentie moet ik er dus nog even inkrijgen, maar het is echt verbazingwekkend hoeveel makkelijker ik opeens schrijf sinds ik de nieuwe layout ingesteld heb.

Bekijk de volledige lijst van doelen hier

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *