Een oefening in productfotografie

Een oefening in productfotografie


Vroeger (als in jaren geleden) had ik een beautyblog. Daarvoor zette ik regelmatig nieuwe make-up op de foto. Toch ben ik nooit echt in productfotografie gedoken. Als ik de foto’s uit die tijd bekijk denk ik ‘oei’.

Vandaag had ik een fotografie dag gepland en besloot ik me vooral te richten op product fotografie. Het weer was mooi en de lucht bleek een perfect canvas. Op een paar vreemde blikken van de buren na een hele geslaagde middag! (haha)

Zie hier de resultaten 🙂


Met goede intenties had ik alles opgezet en toen bedacht ik me dat ik helemaal geen mooi product had om neer te zetten :’)

Ik ben dus even de badkamer in gedoken en heb het parfum van Ellie Saab gepakt. Ook zette ik de Birch Juice Hydro Emulsion die ik laatst besteld heb bij Haru Haru.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *