En toen verdween ze voor 2 maanden

En toen verdween ze voor 2 maanden

Hallo, ben ik weer. Na een heerlijke periode van inspiratie, droop het begin juli snel af. Ironisch eigenlijk. Vorig jaar was ik het meest creatief als ik thuis op de bank zat. Nu zit ik 24/7 thuis op de bank en wil het niet echt lukken. Maar er zit weer een stijgende lijn in, dus ik ben helemaal blij.

Waar ik me vooral mee bezig heb gehouden afgelopen maanden? Ik had lekker 2 weken vakantie, ik zoek nog steeds een nieuw huis, ik heb fotografie weer opgepakt, en ik heb genoten van de rare fratsen van mijn katten.

Ik ben er dus weer en ik post regelmatig, al kan ik nooit zeggen wanneer dat dan is. Maar genoeg over mij, hoe is deze zomer jou vergaan?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *