Gelezen in 2018

Gelezen in 2018

I know, ondertussen is het alweer een tijdje geleden dat we 2018 uitzwaaide. Vandaag om precies te zijn 6 maanden, maar aangezien ik toch nooit nieuwe boeken lees wil ik nog even wat met je delen over de boeken die ik in 2018 gelezen heb.

2018 in boeken:

Het beste boek

Oké, één boek kiezen bleek toch een beetje lastig, dus hierbij mijn top 3

We have always lived in the castle. Dit boek is zo vreemd, mysterieus en surrealistisch. Het koste me even om erin te komen (ben er twee keer aan begonnen voor ik hem uitlas) maar het was het zeker waard.

Girl, Interrupted. Ik heb ooit de film gezien en die vond ik heel gaaf. Het boek las makkelijk weg en ik verbaasde me elke keer weer hoe het een biografie is.

So Much I Want to Tell You: Letters to My Little Sister. Dit boek is geschreven door Anna Akana, een youtuber die ik al jaren volg. In het boek schrijft ze aan haar overleden zusje over allerlei onderwerpen. Ik heb hier echt veel uitgehaald en kan het zeker aanraden. Ook leest het makkelijk weg, wat altijd een pluspunt is.

Welk boek ik je absoluut niet aanraad

Boeken stellen me niet vaak teleur en daar ben ik heel gelukkig om. Toch zit er elk jaar op z’n minst één boek bij waar ik niks mee kan. Dit jaar was dat IkigaiNiet per se omdat het slecht geschreven is of dat ik het niet eens ben met de inhoud, vooral dat ik iets totaal anders had verwacht toen ik de achterkant las. Die doet namelijk vermoeden dat je op zoek gaat naar jouw ikigai, jouw reden van bestaan. Daarentegen gaat het boek vooral over hoe je een blije, gezonde 100-jarige kunt worden. Ook wel interessant, maar niet waar ik naar op zoek was 😅

2019

Dit jaar ben ik nog niet zo hard onderweg, heb nu pas 5 van de 25 boeken die ik wil lezen. Toch zitten er nu al een paar tussen die ik ontzettend leuk vond. Daarover meer over +/- 6 maanden 😋

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *