Koko & Kari – 1 jaar later

Koko & Kari – 1 jaar later

Een jaar geleden ging ik met mijn vriend op pad om twee kleine hyperactieve wezentjes op te halen die wij Kokoro en Hikari hebben genoemd (Koko en Kari for short).

Ondertussen is het alweer een jaar later en vind ik het leuk om even terug te kijken hoe dat is verlopen. Want het was duizend keer leuker dan ik had verwacht maar ook een stuk zwaarder.

Oorspronkelijk wilde ik pas katten wanneer we een huis met tuin hadden. Maar we gingen naar Koko en Kari kijken en ik wist dat ik spijt zou krijgen als ik er niet voor zou gaan. Toch vind ik het vaak zielig als ik zie hoe graag ze naar buiten willen. Ik ben daarom ook heel blij dat we in januari gaan verhuizen en dat ze daar wel naar buiten kunnen.

Dat het mijn leven zo zou aanpassen, had ik niet verwacht. Misschien dat het alleen deze zijn, maar er lopen de hele dag twee beestjes achter mij aan. Als ik naar de wc ga, gaan ze mee. Als ik ga douchen zitten ze voor het gordijn en als ik ga slapen moet ik ze in de keuken opsluiten omdat ik anders geen oog dicht doe door het constante geknor. En ik vind het zo lief, ze geven zo veel liefde en gezelligheid, maar het is ook best zwaar soms. Het is toch een grote verantwoordelijkheid als 2 levende wezens je constant nodig hebben om een leuk leventje te hebben.

Achteraf is het de beste keuze die ik misschien wel ooit gemaakt heb. Alle liefde weegt zo veel zwaarder dan alle extra taken en verantwoordelijkheden. Maar pff, wat ben ik blij als ze zich straks ook buiten kunnen vermaken 😅

Liefs,
Noelle

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *