Waar zijn alle blogs gebleven?

white and black typewriter

Ik geloof in het geschreven woord. Zelfs in 2020. Het zou ook een beetje raar zijn als ik als copywriter en tekstschrijver niet in de kracht van tekst zou geloven. Maar met de shift naar video en Instagram snap ik dat bloggen voor vele geen charme meer heeft.

Vroeger las ik dagelijks blogs. Ik had een lange lijst van favorieten en dat zorgde ervoor dat er elke dag wat nieuws te lezen was. Maar nu is dat anders. Er zijn een paar blogs die ik regelmatig bezoek (o.a. Jennie From The Blog, Marjolean en tussenmarsenjupiter, hiii!) waar ik heel veel leesplezier uit haal, maar ik vraag me toch af waar al die blogs zijn gebleven.

Dus heb je een blog, of ken je een paar leuke blogs, zet ze dan hieronder in een comment. Dan kan ik ze bekijken maar ontdek jij hopelijk ook een aantal nieuwe leuke blogs 🙂

Share:

2 Comments

 1. 15 May 2020 / 15:44

  Ik volg nog best veel blogs. Een paar van mijn favorieten: lastdaysofspring, thelifefactory, vaker vrolijk, iliveformydreams, meerdanmama, schrijfstel, aroundsan, annajirina zo even uit m’n hoofd 🙂

  Thanks voor de vermelding trouwens ^^Ik kom hier ook wel graag piepen! 😀

  • Noelle
   Author
   16 May 2020 / 15:32

   Oehh, thanks! Ik ga eens googlen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *