Koko en Kari

Koko en Kari

De liefde heeft elk zelf bedacht excuus overwonnen.
Elke twijfel aan de kant geschoven om extra ruimte te maken in mijn hart
.

Elkaar aankijken en weten ‘we gaan ervoor’.
Grote knopen doorhakken in secondes.

Deze light versie van ouderschap bevalt me wel.

Al sinds ik klein was, hield ik van katten. Toen ik 10 was, is de laatste kat bij ons thuis overleden. Ik smeekte mijn vader om een nieuwe kat te nemen. Eentje die, in tegenstelling tot de laatste, wel wat met me te maken wilde hebben. Dat ging hij mooi niet doen, kleine ik was dagen woedend. (Maar achteraf snap ik het natuurlijk allemaal wel)

Nu 15 jaar later, net voor de jaarwisseling, gingen mijn vriend en ik mee met vrienden om hun nieuwe katten te halen bij de fokker. Ik liep daar tussen de kittens en was op slag verliefd. Nog geen week later gingen mijn vriend en ik terug naar de fokker in Assen om onze eigen katten op te halen. 

Welkom Kokoro en Hikari! Ik ga jullie 6 miljoen keer op Instagram zetten en heel hard lachen als jullie domme dingen doen. Maar het wordt heel gezellig <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *